دسته : مدیریت
فرمت فایل : powerpoint
حجم فایل : 389 KB
تعداد صفحات : 19
بازدیدها : 1876
برچسبها : تعارض و مذاکره رفتار سازمانی رابینز
مبلغ : 7000 تومان
خرید این فایلفایل دانلودی حاضر، شامل پاورپوینت فصل دوازدهم کتاب مدیریت مبانی رفتار سازمانی استیفن رابینز ترجمه پارسائیان و اعرابی با عنوان تعارض و مذاکره می باشد که بصورت بسیار زیبا طراحی شده است و می توان از آن بعنوان کار ارائه کلاسی (سمینار-کنفرانس) مورد استفاده قرار گیرد.
لازم به توضیح است که لیست کامل مجموعه فصلهای کامل این کتاب در سایت موجود است.
برای مشاهده سایر فصول کتاب مبانی رفتار سازمانی رابینز کلیک کنید.
فهرست مطالب:
مقدمه
تعریف تعارض
سیر تکاملی اندیشه تعارض
دیدگاه سنتی،
دیدگاه روابط انسانی
دیدگاه تعاملی.
تعارض سازنده و مخرب
فرایند تعارض
مخالفتهای بالقوه
بروز تعارض
مذاکره یا چانه زدن
مذاکره مبتنی بر برد و باخت
استراتژی بدون باخت
مسایل مطرح در مذاکرات
یک سونگریها در تصمیم
**************
مقدمه
وجود یا عدم وجود تعارض به نوع پنداشت و ادراک ما بستگی دارد. اگر هیچ کس از وجود تعارض اطلاعی نداشته باشد. در این صورت در این مورد اتفاق نظر است که پدیده ای به نام تعارض وجود ندارد.
وجوه مشترک همه تعاریف واژه تعارض عبارتند از: مخافت، تضاد، سد یا مانع، و دیگر وجود دو یا چند گروه که دارای تضاد هدف یا منابع باشند (منابع محدود است و کمیاب بودنش سدی بر سر راه رفتار قرار می دهد). اختلاف در تعریفها حول محور نیت و اینکه تعارض فقط در مرحله عمل بوجود می آید می چرخد به این معنی که عمل سد یا مانع باید به صورت آگاهانه انجام شود یا به صورت اتفاقی نیز رخ می دهد و اینکه برای وجود تعارض باید نشانه هایی از کشمکش یا زد و خرد علنی به چشم بخورد.
تعارض سازنده ، تعارضی که هدف گروه را تقویت می کند و عملکرد آن را بهبود می بخشد. تعارض ویرانگر، تعارضهایی که مانع از عملکرد خوب گروه می شود. وجه تمایز این دو به روشنی مشخص نیست. ممکن است یک تعارض برای دو گروه (یا در یک گروه در زمان دیگری) اثرات مختلفی به بار آورد. ملاک یا شاخص اصلی همانا عملکرد گروه است. واژه سازندگی با توجه به اثری که بر گروه دارد (نه بر یک شخص خاص) تعریف می شود.
روح این مذاکره بر مبنای برد و باخت است که باید هر کس سهم مشخصی از یک مقدار ثابت یا مشخص بدست بیاورد پس منفعت یکی به ضرر دیگری تمام می شود. در این مذاکره هر یک از طرفین فقط تا میزان مشخصی کوتاه می آید. فاصله بین مرزهایی که دو طرف برای خود قائلند را دامنه یا حدود سازگاری می نامند. این نوع مذاکره کوتاه مدت است چون یکی خود را بازنده می یابد و نوعی کینه و دشمنی بوجود می آید و فرد حاضر به انجام مذاکرات دیگری در آینده نخواهد بود.
استراتژی بدون باخت: در این مذاکره هیچ یک از طرفین بازنده نخواهد بود در این مذاکره نوعی رابطه بلند مدت بین طرفهای مذاکره بوجود می آید.
...
خرید و دانلود آنی فایل